+31 (0) 6 553 978 18 [email protected]

Op het moment dat ik dit schrijf op 15 oktober 2017 wil ik mij richten op de markten waar ik veel affiniteit heb.

Dit zijn de markten:

Duurzaamheid markt

Ik wil graag bijdragen aan een duurzame wereld en wil daarom mense die met innovatieve of bestaande oplossingen grote veranderingen kunnen realiseren helpen met groei.

Gaming-industrie markt 

Ik heb van jongs af aan meegedaan met deze ontwikkeling en weet ik een en ander over gamers en de gamer industrie. Deze kennis is nuttig wanneer ik voor iemand werk die een eigen spel of een product gerelateerd heeft aan gaming.

Psychologie & zorg markt 

Ik schrijf over psychologie om dezelfde reden waarom ik me erin wil specialiseren, omdat ik het ontzettend interessant vind. Daarnaast werk ik al voor een aantal zorg bedrijven.

Wanneer je op mijn portfolio kijkt, zie je dat ik nog niet in elke markt aanwezig ben die hierboven is beschreven en dat komt omdat ik bij mijn vorige onderneming Presio (waar ik mede-eigenaar was) deze beslissing nog niet had gemaakt en voornamelijk lokaal zocht naar klanten zonder markt filter.

Nu heb ik een netwerk opgebouwd en heb de keuze gemaakt om nog wel gebruik te maken van dit lokale netwerk voor nieuwe klanten. Echter richt ik mij nu mij bijvoorbeeld op specifieke netwerken in de zorg / duurzaamheid en gaming waardoor in mijn nieuwe netwerk de juiste mensen zullen zitten. Daarnaast doe ik onderzoek naar sub-markten binnen deze drie markten om zo goed mogelijk voor te bereiden op mogelijke klanten.